simple site templates

O nama

Slatki San je brend sa petnaestogodišnjom tradicijom koji potiče I razvija se u Istočnom Sarajevu kao proizvodnja konditorskih proizvoda I želea. Svoj dug I uspješan put započeli smo sa puno ljubavi prema ovom poslu, koja nas već godinama prati. Uspjeh nam pored najkvalitetnijih sastojaka I savremene tehnologije donosi i naša volja. Naši recepti sačinjeni su od puno želje da za Vas napravimo najukusnije domaće kolačiće I žele koje ste ikada jeli.. I baš zahvaljujući Vama I povjerenju koje nam ukazujete naš brend opstaje i raste iz godine u godinu. Pored ljubavi I pažnje u naše proizvode stavljamo i velike količine truda i rada, pa tako naši rezultati ne izostaju.

Naš poseban ukus prepoznali su ne samo domaći trgovinski lanci nego i oni sa Hrvatskog tržišta, pa tako u naše reference, koje svjedoče kvalitetu, uvrstavamo i Kaufland. Naši saradnici prepoznali su naše proizvode kao odlične za Evropsko tržište, pa se nadamo i stremimo ka tome da i dalje širimo svoji mrežu zadovoljnih kupaca. Robna marka ‘Naša tajna’ nosi naš prepoznatljivi ukus na tlo Hrvatske, ali izgled pakovanja je u potpunosti drugačiji.

Godine iza nas bilježe mnogo ljubavi i borbe da napravimo konkurentan proizvod, a da upotrijebimo sastojke visokog kvaliteta. Želimo naglasiti da je naša proizvodnja čajnih peciva, želea I kakao table koristi samo sastojke biljnog porijekla što čini naše proizvode veganskim / posnim.

Galerija

Pratite nas na instagramu

Adresa

Proizvodnja Dak d.o.o.
Lukavica, Istočno Sarajevo 
Bosna i Hercegovina

Kontakt

Email: info@dak-is.com
Telefon: +387 57 320 220